Om oss

Välkommen till Gym 55, Charlottenbergs Träningscenter!

Vi vill förmedla en sund, positiv och glädjefylld känsla runt träning och motion. Med fokus på medlemmarnas mål och vilja fokuserar Gym 55 på den breda folkmassan i alla åldrar. Inriktningen är att vi vill erbjuda det allra bästa till våra medlemmar. Anläggningen är välutrustad med öppna ytor i fräscha och lättillgängliga lokaler som är byggda för ändamålet med en touch. Alla maskiner och träningsredskap är från världsledande märken för att skapa en modern och skön anläggning.

Gym 55 ska arbeta för att förbättra människors livsstil och syn på träning. Genom kunskap och motivation, inom motion och hälsa, skapar vi en inspirerande mötesplats där människor vill vara för att må bra.

Gym 55 har helt enkelt vad som krävs för att människor ska lyckas med att leva ett sundare liv, som dessutom ger en märkbar skillnad. Gym 55 ska motivera dem i rätt riktning.

Vill man lyckas i sin träning så krävs motivation. Vi motiverar, inspirerar och hjälper våra medlemmar för att utvecklas och nå sina mål. För oss är det viktigt att ha kul i vårt arbete och att förmedla glädje till alla vi möter, glädje ger energi, kraft och lust. Möjligheterna hos oss är många.

Välkommen du också!