Välkommen till GYM55

Gym 55 Charlottenbergs Träningscenter har funnits sedan november 2015. Vi har ett stort utbud av kvalitetsmaskiner vilket ger optimala förutsättningar för dig som motionär, idrottare, rehab, styrkelyft, och seriöst gymtränande. Finns även en yta för konditionsträning med olika cardiomaskiner, perfekt för dig som vill värma upp eller köra ett individuellt konditionspass.

Uppgraderad Träningsutrustning

Vi är stolta över att erbjuda dig en toppmodern träningsmiljö med den senaste utrustningen från världsledande märken såsom Lifefitness, Hammer Strength, Eleiko, Cybex. Oavsett om du föredrar styrketräning eller är ute efter att utveckla din fysik, har vi rätt redskap för dig. Vårt mål är att skapa en träningsmiljö som hjälper dig att nå dina fitnessmål och trivas med din träning.

Konditionsträning på En Ny Nivå

För de som föredrar konditionsträning erbjuder vi en dedikerad yta med ett brett utbud av cardiomaskiner, inklusive löpband, crosstrainers, cyklar, Airbike, roddmaskiner, stakmaskin, trappmaskin. Detta område är perfekt för uppvärmning eller för att utföra individuella konditionspass som matchar din träningsnivå och mål.

En Trygg Start

För att säkerställa att du får en bra start på din träningsresa kan vi erbjuda en gymintroduktion. Oavsett om du är en nybörjare som vill lära dig grunderna eller en erfaren träningsentusiast som letar efter nya utmaningar, vi finns här för att hjälpa dig att optimera din träning och nå dina mål.

Förmånliga Priser för Alla

Vi välkomnar användningen av friskvårdsbidrag och erbjuder rabatterade priser för studenter och pensionärer. På Gym55 strävar vi efter att skapa en träningsmiljö som inspirerar och uppmuntrar dig att ta din träning till nästa nivå. Välkommen till vårt gym, där din välmående och dina träningsmål är vår högsta prioritet. Vi ser fram emot att vara en del av din träningsresa.

Handla våra produkter

För att visa din uppskattning för Gym55 och ta med en del av din träningsupplevelse hem, erbjuder vi officiell Gym55-merchandise. Vårt sortiment inkluderar vattenflaskor, väskor, mössor, t-shirts och mycket mer, och du kan köpa dem direkt från gymmet. Visa ditt stöd för Gym55 och träningsgemenskapen genom att utforska vår merchandise

Våra produkter finns att handla på plats i vårt gym!

Hammer Strength – Förstklassig Kvalitet och Prestanda

När det handlar om styrketräning, är Hammer Strength synonymt med överlägsen kvalitet och prestanda. Grundad av Gary Jones 1989, innebar Hammer Strengths innovation en revolution inom styrketräning. Med insikter från Cincinnati Bengals och elitidrottare utvecklades styrketräningsmaskiner som inte bara förenklade biomekaniken bakom viktlyft, utan även matchade maskinens rörelse med mänsklig rörelse. Jones banade vägen för vad Hammer Strength skulle bli – en pionjär inom smart prestandastyrketräning.

Kraftfull Prestanda

Hammer Strengths tåliga prestandastyrketräningsutrustning är den mest hållbara på marknaden och är utformad för att motstå de mest intensiva träningspassen. Hammer Strength erbjuder de verktyg som behövs för att skapa mästare. Vår produktportfölj omfattar också kraftiga ställningar och riggar, bänkar, maskiner med selektion, samt ett brett utbud av tillbehör som ger oändliga träningsmöjligheter.

” -Vi förstår värdet av fem decenniers lärande och tillväxt. Vi vet också att snabb innovation är avgörande för att inte bara vara bäst, utan också för att driva förändring. Vi är här för att inte bara följa fitnessbranschen, utan för att leda den.”

Hållbarhet I En Klass För Sig

Hammer Strength är byggt efter en högre standard och är det främsta valet för elitidrottare eftersom det klarar den belastning de utsätter det för, och, framför allt, är utformat för att ge resultat. Vi är engagerade i att förvandla stål till styrketräningsutrustning i världsklass med en världsberömd hållbarhet. Därför testas Hammer Strength-utrustning för att överträffa branschstandards, vilket garanterar att den kan hålla för år av även de mest intensiva träningsprogrammen.

När du tränar med Hammer Strength, kan du vara säker på att du använder utrustning som är utformad för att leverera prestanda och pålitlighet på högsta nivå